El Parc Empresarial Granland Badalona Sud, li ofereix la possibilitat d’establir la seva empresa en una nau industrial tant en la modalitat de compra com de lloguer, per a ús d’oficines, comercial o industrial, amb una immillorable situació estratègica (metro Línia 2 Estació de Sant Roc, tramvia Trambesos i Rodalies RENFE), amb enllaços a la Ronda de Dalt i Ronda Litoral de Barcelona (sortides 25, 26 i 27), accessos a Barcelona per Diagonal Mar, Poble Nou i la Gran Via, un clar valor afegit ja que alhora, aposta per una bona imatge corporativa en un entorn de qualitat i amb tots els serveis per a la seva empresa (restaurants, bancs, gasolinera, centre comercial, gimnàs, etc.).Més de 180 empreses ja gaudeixen d’aquestes instal·lacions.

 

El Parc Empresarial Granland Badalona Sud és la zona industrial, comercial i d’oficines més pròxima a Barcelona; es configura alhora en una prolongació del municipi badaloní i compta amb tots els serveis propis d’una gran ciutat. Un nou concepte de parc empresarial que combina els seus usos a les diferents superfícies que el configuren, que sumen més de 160.000 m2 de superfície de naus industrials.
Amb el 100% de la superfície industrial total del parc venuda i llogada, per a us logistic ús industrial, comercial i d’oficines.
Per a la creació del parc empresarial, s’ha dissenyat un tipus de nau industrial més innovador que integra l’ús industrial i l’espai de magatzem, oficines representatives i també de showroom/ taller/ obrador/ estudi, que permet a les empreses destacar i reforçar la seva imatge corporativa. Tot això amb una estètica molt cuidada amb la què s’han anat construint edificis com entitats independents en diferents fases.
El concepte innovador de Granland, és i ha estat apostar per naus industrials modulars més petites a partir de 250 m2, en dos nivells. Una configuració que respon a un canvi de filosofia quant a les superfícies de les naus industrials, que es pot ampliar segons les necessitats de cada empresa.

Amb aquest nou concepte de parc urbà com a teló de fons, la façana en mur cortina de vidre dels edificis que el formen suposa el primer símbol d’aquest canvi de filosofia a favor de l’estètica i de la bona imatge corporativa per a les empreses, sense descuidar la funcionalitat.