Nom:

E-mail:

Telèfon:

Comentaris:

Marcar aquesta casella indica que enteneu i accepteu que la informació que envieu s'emmagatzemarà i es visualitzarà segons el nostre Política de Privacitat.

Sí, entenc i accepto que la meva informació s'emmagatzemarà.

Nau 900 m2 diafana en lloguer, a Badalona sud, Comercial Industrial y oficines

Disposem de naus de lloguer per a activitats comercials, logístiques, industrials i oficines, al Parc Empresarial de Badalona Sud i que per les seves característiques d’ubicació, per a la cobertura de la darrera milla al centre de Barcelona, és una zona molt ben comunicada i molt comercial.
Planta baixa totalment diàfana logística o comercial, per a comerç a l’engròs, possibilitat de posar gran aparador, sobrecàrrega 3.000 kg/m2, àmplies i diàfanes amb 7 mts alçada lliure, amb pati davanter de càrrega/descàrrega per a clients i places de pàrquing al subterrani , segons nau.Molt bona imatge corporativa, amb mur cortina de vidre.Dues portes tràiler de 5×5 mts i patis davanters de càrrega i descàrrega.
Planta Pis amb fals sostre per a showroom i oficines o magatzem amb sobrecàrrega de 1000 kg/ m2.Molta llum natural amb grans lluernes i finestres amb doble vidre, càmera d’aire i filtre solar.
Segons naus, disposen d’instal·lacions de llum/aigua, muntacàrregues, possibilitat de posar-hi ascensor, lavabos a les dues plantes, boques d’incendi, sortida d’emergència, curta flames lateral i frontal.
Aquesta nau de lloguer de 900 m2 és una nau sense instal·lacions.
Les naus tenen pati en façana de pàrquing, carrega. El Parc també disposa de places de pàrquing per a flotes de vehicles o vehicles privats.
El Parc Empresarial Granland Badalona Sud a Barcelona, amb una ubicació estratègica, excel·lent xarxa de transport públic (Metro, Tramvia i RENFE), dins l’àrea de Barcelona, amb enllaços a les Rondes de Barcelona (sortides 25, 26 i 27), accessos a Barcelona per Diagonal Mar, Poble Nou i la Gran Via, un clar valor afegit ja que alhora aposta per una imatge corporativa bona, en un entorn de qualitat i comercial i amb tots els serveis per a les empreses (bancs, restaurants, benzinera, centre comercial, etc.).Més de 250 empreses ja gaudeixen d’aquestes instal·lacions a la zona comercial de més important de Badalona.
Per la seva ubicació en la cobertura de l’última milla amb el centre de Barcelona, bona imatge corporativa i versatilitat creiem que és un producte que podria encaixar amb la vostra empresa, tant en l’aspecte exterior per la imatge comercial com per la ubicació per les comunicacions , és per això que empreses com Herbofarm, BCN Pharma, Cazcarra, Bosanova, Swarovsky, Copy Service, IBM, Indra, Ermec, Pefipresa, Eng.Projectes GDI, Simsa Enginyeria, Tecnohard, Konecrane, Riva Cold, BC Systems, Eldracher, Marc Marti, Concreat etc., hagin confiat en les nostres instal·lacions.
Estructura de formigo, previsió per a boques d’incendi, tallaflames laterals, sortides emergència, evacuació de fums, etc.”
Comunicacions:

Autopista: C 31, 1ª Sortida Badalona Sud.
Enllaç : Ronda de Dalt y Ronda del Litoral
Metro: Línia 2, estació de Sant Roc ( 5’ )
RENFE: Rodalies Estació Sant Adrià ( 5’ )
Bus : Nº 43 y 44 inici i final

Telèfon de contacte: 93 415 64 44.

Superfície m2

Alçada lliure.

Sobrecarrega

Planta Baixa

450

7 m.

3.000 kg/ m2

Planta Piso

450

4’5 / 5’5 m.

1.000 kg/ m2

Total

900