Llogat

NAU INDUSTRIAL – BADALONA SUD – NAU 4

CARACTERÍSTIQUES

Planta Baixa: 250 m2
Planta Pis: 250 m2
Superficie total: 500 m2

Alçada planta baixa:  7 metres
Alçada planta pis: 4,5 / 5,5 metres

Sobrecarga planta baixa:  5.000 kg/ m2
Sobrecarga planta pis: 1.000 kg/ m2

Distribució: Planta baixa diàfana i planta pis magatzem, oficines i office.

Disposa de muntacàrregues.

Lavabos: en totes dues plantes.

Portes: Porta trailer de 5×5 metres i porta per als vianants independent.

El Parc també disposa de places d’aparcament per a flotes de vehicles.

DESCRIPCIÓ

Nau disponible en lloguer, de Badalona Sud, al carrer Francesc Teixidó , per a usos de magatzem, laboratori, fabricació, comercial i oficina.

Nau de 502 m² en 2 plantes.

Planta baixa: completament diàfana, amb gran sobrecàrrega de 3.000 kg/m² i una altura lliure de 7 metres, totalment equipat amb il·luminació, oficines,lavabos i porta trailer de 5×5 mts. Porta per als vianants independent. Possibilitat d’oficines en planta baixa o també magatzem/taller amb una sobrecàrrega de 1.000 kg/m². Estructura de formigó, “parallames” laterals i frontals.

Planta Pis: amb molta llum natural amb àmplies claraboies i finestrals amb doble vidre, cambra d’aire i filtre solar, que li dona molt bona imatge corporativa. Oficines y lavabos.

El Parc també disposa de places d’aparcament per a flotes de vehicles.

UBICACIÓ I ENTORN

El Parc Empresarial Granland Badalona Sud de Barcelona, amb una ubicació estratègica (Metre, Tramvia i RENFE), dins de l’àrea de Barcelona, amb connexió amb la ronda de Rondes de Barcelona (sortides 25, 26 i 27), accés a Barcelona per Diagonal Mar i Gran Via.
Més de 250 empreses gaudeixen ja d’aquestes instal·lacions, en la zona comercial més important de Badalona.
Per la seva ubicació en la cobertura d’útima milla amb el centre de Barcelona, bona imatge corporativa i versatilitat creiem que és un producte que podria encaixar amb la seva empresa, tant en l’aspecte exterior per la imatge comercial com per la ubicació per a comunicacions Per això, empreses com Indra, Ing. Projectes GDI, Simsa IngenierÌa, Tecnohard, Grup Thales, Pronokal, Charmex Int. Europa, Pefipresa, DCLane, Konecrane, Riva Cold, BC Systems, Eldracher, Marc MartÌ, Concreat, etc., han confiat en les nostres instal·lacions.

PLÀNOLS

INFORMACIÓ

    Skip to content