Promocions finalitzades

RESIDENCIAL – TEMPLE 33 – BADALONA

Temple 33, és una nova promoció ubicada al cor de la ciutat de Badalona. Consta de 12 habitatges de diferents tipologies de 2 i 3 dormitoris. Plantes baixes amb terrassa privada, àtics dúplex amb solàrium i pisos amb balcó.

Venut

RESIDENCIAL – RAMBLA PRIM 91 – BADALONA

Residencial Prim 91 consta de 12 habitatges de 2 i 3 dormitoris amb diferents tipologies: des de les plantes baixes amb jardí fins als dúplexs amb terrassa. L’edifici disposa de pàrquing subterrani i trasters. Disseny i acabats actuals, d’alta qualitat per a escollir al vostre gust.

Venut

RESIDENCIAL – MARTÍ PUJOL 262 – BADALONA

Martí Pujol 262, són 19 habitatges amb pàrquing i traster al mateix edifici, de diferents tipologies: des de les plantes baixa amb jardí, fins als àtics amb terrassa-solàrium. Disposa d’una exclusiva zona comunitària amb piscina, gimnàs i sala polivalent.

Venut

RESIDENCIAL – FORMENTERA PALACE – ES PUJOLS

Formentera Palace a Es Pujols, Formentera és un edifici, amb garatge en soterrani i tres plantes residencials, es concep com un conjunt d’habitatges amb accés des d’un gran vestíbul a triple altura sent la part semicircular de l’edifici totalment vidriada, tancada i protegida per un conjunt de gelosies lliscants el color de les quals es mimetitza amb el de la fusta dels escars. Es potencia l’ús del terrat perquè els habitatges de planta tercera gaudeixin de les seves magnífiques vistes.

Venut

RESIDENCIAL – CAN ROIG- CAMPRODON

Can ROIG, Camprodon és un edifici modernista situat al carrer Freixenet número 21. Va ser construït durant els anys 1900-1901 per l'arquitecte Simó Cordomí i Carrera i al mes d'abril de 2023 es va inaugurar la rehabilitació de la casa. Va passar de la ruïna a lluir de nous la seva esplendor.

Venut

RESIDENCIAL – LA CAMPA – CAMPRODON

La Campa, és una promoció situada a Camprodon. Està composta per un complex residencial d'onze edificis d'alt standing, amb acabats de pissarra i pedra, molt típics d'alta muntanya. És una zona residencial molt acollidora i tranquil·la.

Venut
Skip to content