Venut

RESIDENCIAL – TEMPLE 33 – BADALONA

DESCRIPCIÓ

Temple 33, és una nova promoció ubicada al cor de la ciutat de Badalona. Consta de 12 habitatges de diferents tipologies de 2 i 3 dormitoris. Plantes baixes amb terrassa privada, àtics dúplex amb solàrium i pisos amb balcó. Amb dissenys i acabats d’alta qualitat, i diferents possibilitats de personalitzar la teva vivenda. El projecte també inclou una exclusiva zona comunitària equipada amb piscina. La promoció disposa de places d’aparcament i trasters opcionals a la planta subterrània de l’edifici

UBICACIÓ I ENTORN

Temple 33 és una nova promoció de 12 habitatges, ubicada a l’històric barri de Dalt de la Vila, just al cor de Badalona.
T’oferim la tranquil·litat d’un poble dins d’una gran ciutat amb tots els serveis al teu abast: col·legis, zona comercial, edificis públics i excel·lents comunicacions: metro-L2 POMPEU FABRA, estació de RENFE i autobusos. Amb l’encant afegit de tenir la platja i el passeig marítim a dos minuts de casa teva. Sense oblidar Can Soleil i Ca l’Arnús, un important espai verd, únic i natural al centre mateix de Badalona. Un lloc per passejar i respirar.

FOTOGRAFIES

INFORMACIÓ

    Skip to content